Suorahaku

Suorahaku sopii erityisesti ylimmän johdon ja keskijohdon rekrytointiin.

On tilanteita, joissa hakuprosessin tulee tapahtua kaikessa hiljaisuudessa, jolloin lähestytään vain rajallista joukkoa etukäteen huolella valittuja henkilöitä.

Suorahaulla voimme motivoida juuri niitä hakijoita, joilla on tehtävään sopiva tausta. Yhteydenotot kandidaatteihin tehdään ehdottoman luottamuksellisesti ja ammattimaisesti.

Suorahakuprosessi lähtee liikkeelle perusteellisesta asiakkaan tilanteeseen ja liiketoimintaan perehtymisestä; millaisia tuloksia halutaan saada aikaan ja miten se halutaan tehdä. Perusteellisen analyysin pohjalta määritellään hakijaprofiili onnistuneelle valinnalle.

Vankan kokemuksemme kautta pystymme tunnistamaan oikeat kandidaatit ja herättämään heidän mielenkiintonsa avoinna olevaan tehtävään.  Teemme suorat yhteydenotot kandidaatteihin. Luomme uskottavan kuvan yrityksestä ja annamme oikeanlaista tietoa tehtävästä, sen tarjoamista mahdollisuuksista ja odotuksista valittavaa kohtaan.

Kun sopiva kärkiehdokkaiden joukko on tunnistettu, haastattelemme heidät yhdessä asiakkaan kanssa. Luonteva ja läheinen yhteistyö asiakkaan kanssa varmistaa yrityksen strategian kannalta parhaan mahdollisen ratkaisun syntymisen.

Teemme perusteelliset psykologiset henkilöarvioinnit kärkiehdokkaille. Otamme selkeästi kantaa hakijan kyvykkyydestä ja soveltuvuudesta tehtävään. Arvioinnin tekee laillistettu psykologi, jolla on sertifikaatti psykologisten henkilöarviointien tekemiseen. Johtotason arvioinneissa painotamme strategista ajattelua, henkilöjohtamista, toimeenpanoa ja päätöksentekokykyä sekä sidosryhmäsuhteiden hallintaa.

Tarkistamme henkilön referenssitiedot. Annamme työllemme takuun.

Blom Company Executive search

Jos haluat olla mukana suorahauissa, ota yhteyttä!

Jos haluat olla mukana suorahauissa, ota yhteyttä Seija Blom, 044 976 5512 tai jätä cv:si ja yhteystietosi tästä. Käsittelemme ne ehdottoman luottamuksellisesti.